ЗАСТОСУВАННЯ ІГРОВИХ ПРИЙОМІВ ДЛЯ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОГО ДІАЛОГІЧНОГО МОВЛЕННЯ У МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ - Тітова, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто окремі прийоми активізації професійного мовлення у майбутніх інженерів аграрного напряму в ході рольової ігри. Запропоновано дидактичні матеріали, які ілюструють застосування рольової ігри для розвитку діалогічного мовлення на практичних заняттях з англійської мови в аграрному університеті.