ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ: ПРОБЛЕМИ ТА ДЕРЖАВНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Аляб'єва, С. С.; Коваль, К. О.; Мензул, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано проблеми та існуючі державні механізми працевлаштування випускників вищих навчальних закладів.