ПРО ОДИН СПОСІБ СИМЕТРУВАННЯ НЕПОВНОФАЗНОГО РЕЖИМУ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ - Волоцький, А. М.; Девятко, М. В.; Милосердов, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто один із можливих способів симетрування неповнофазного режиму мереж, який дозволяє контролювати несиметрію режиму одночасно в усіх вузлах системи та враховувати їх взаємовпливи.