ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДЕТІНІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Варналій, З. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Досліджено теоретичні засади детінізації економіки України, розкрито сутність та передумови тіньової економіки, обґрунтовано необхідність, зміст та заходи детінізації економіки, визначено роль і значення процесу детінізації в подальшому розвитку реального сектора економіки та зміцненню економічної безпеки держави.