ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ СИНТЕТИЧНИХ РЕГУЛЯТОРІВ РОСТУ У РОСЛИННИЦТВІ - Шевчук, О. А.; Кришталь, О. О.; Шевчук, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Аналіз механізмів дії ретардантів і етиленпродуцентів, а також синтез нових препаратів з аналогічним типом фізіологічної активності, створює надійну наукову базу для підвищення ефективності та екологічної безпеки застосування синтетичних регуляторів росту рослин.