ПАРАМЕТРИ РАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ ГОРИЗОНТАЛЬНИХ ФЕРМ МЕТАЛЕВИХ ЦИЛІНДРИЧНИХ СІТЧАСТИХ ПОКРИТТІВ - Сіянов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Знайдено параметри раціонального використання горизонтальних ферм металевих циліндричних сітчастих покриттів. Враховано зміну стріли підйому, виконання умов граничних станів і чутливість до втрати стійкості. Отримано характерні закономірності роботи уразливих ділянок покриттів. Наведено особливості критичного деформування підкріплених конструкцій за наслідками можливого перевищення розрахункового навантаження.