ЦИФРОВИЙ МЕТОД СПЕКТРАЛЬНОГО ОЦІНЮВАННЯ ВИПАДКОВИХ СИГНАЛІВ - Бортник, Г. Г.; Васильківський, М. В.; Стальченко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано цифровий метод підвищення ефективності спектрального оцінювання випадкових сигналів на базі періодограмно-корелограмного оброблення дискретних вибірок досліджуваного сигналу. Перевагою запропонованого методу є високе частотне розрізнення та статистична стійкість результатів аналізу випадкових сигналів.