МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ ПРОЦЕСУ УЩІЛЬНЕННЯ ПОРИСТОЇ СТРУКТУРИ ВУГЛЕЦЕВИХ КОМПОЗИТІВ У ПЛАСКОМУ РЕАКТОРІ - Скачков, В. О.; Іванов, В. І.; Бережна, О. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано методику розрахунку процесу ущільнення вуглецевих композитів у робочому об’ємі плаского реактора. Методика передбачає визначення розподілу концентрації реакційного газу (пропану) за довжиною реактора зазначеного типу з урахуванням його доставки до нагрітих пористих поверхонь вуглецевих композитів і наступного розкладання з утворенням піролітичного вуглецю на поверхні пір.