ДОСЛІДЖЕННЯ НЕЛІНІЙНОСТІ ГРУПОВИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ - Гладь, І. В.; Соломчак, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Наведено результати експериментальних досліджень групових навантажень трансформаторних підстанцій населених пунктів. Досліджено спектральний склад фазних струмів і напруг, виявлено несинусоїдність струмів до 40 %, а також характер їх змін протягом доби.