ДОСЛІДЖЕННЯ ГРАФІКІВ ЕЛЕКТРИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ ГРУП СПОЖИВАЧІВ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ - Веремійчук, Ю. А.; Замулко, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проведено дослідження графіків електричних навантажень у розрізі груп споживачів електричної енергії з використанням підходів кластерного аналізу. Результатом роботи є розподіл групи споживачів електричної енергії за рівнем регулювання навантаження для впровадження методів управління електроспоживанням.