Інноваційно-інвестиційні аспекти підвищення конкурентоспроможності економіки регіонів - Небава, М. І.; Бурєнніков, Ю. Ю.; Бершов, Д. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано стан інноваційно-інвестиційної діяльності у національній економіці, досліджено теоретичні та практичні аспекти підвищення конкурентоспроможності економіки країн що розвиваються. Показано, яким чином властивості системи інноваційного розвитку детермінують структуру та функціонування механізму підвищення конкурентоспроможності. З огляду на це запропоновані нові підходи щодо активізації інноваційної та інвестиційної діяльності в Україні на регіональному рівні.