ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ КРЕДИТНИХ РЕСУРСІВ БАНКІВ УКРАЇНИ - Толстошеєва, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано залучення коштів банків у розрізі валют, строків, суб’єктів і сфер надходження; виявлено недоліки у сукупній сумі залучених ресурсів; проведено паралель між залученими ресурсами та наданими кредитами; запропоновано шляхи вдосконалення формування кредитних ресурсів.