Проблеми залучення іноземних інвестицій та розвитку інвестиційного ринку в Україні - Зянько, В. В.; Єпіфанова, І. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджена динаміка інвестиційного ринку та обсяг залучених іноземних інвестицій в економіку Вінниччини за останнє десятиліття. Виявлені недоліки прямих іноземних інвестицій та визначені основні шляхи та завдання місцевих органів влади з активізації інвестиційної діяльності