ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПОРТ-ФОЛІО У ВИКЛАДАННІ РИТОРИКИ У ТЕХНІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ - Залюбівська, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто сутність та значення застосування навчальної технології портфоліо у викладанні риторики у технічному університеті; представлена можлива структура риторичного портфоліо студента та деякі педагогічні умови застосування цієї технології в навчальному процесі.