КОМПОНЕНТНА СТРУКТУРА ІНФОРМАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕРЕКЛАДАЧІВ - Тарасенко, Р. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано сутність компонентів інформаційної компетентності у дослідженнях науковців. Визначено компоненти інформаційної компетентності майбутніх перекладачів та конкретизовано їх сутність. Запропоновано критерії визначення рівнів сформованості інформаційної компетентності майбутніх перекладачів.