ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМИ КОМП’ЮТЕРНОЇ МАТЕМАТИКИ MAPLE - Михалевич, В. М.; Крупський, Я. В.; Тютюнник, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано концепцію адаптації СКМ Maple до навчання вищої математики та математичного програмування шляхом створення навчальних Maple-тренажерів (НМТ). Розроблено теоретичні та методичні засади створення нового типу навчальних задач, а також висвітлено створення, на основі розроблених НМТ, навчальних задач з лінійного програмування нового типу в яких значна частина арифметичних обчислень виконується НМТ автоматично.