ОЦІНКА МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МОНОІМПУЛЬСНОГО МЕТОДУ ВИМІРЮВАННЯ КУТА МІСЦЯ МАЛОВИСОТНОЇ ЦІЛІ В РЛС ІЗ ДЗЕРКАЛЬНИМИ АНТЕНАМИ - Онищук, О. В.; Долгушин, В. П.; Ленков, Є. С.; Лоза, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Оцінено теоретична можливість застосування моноімпульсного методу вимірювання кута місця маловисотної цілі в РЛС із дзеркальними антенами для отримання необхідної точності вимірювання кута місця (і, отже , висоти) цілі в діапазоні «надмалих» кутів.