ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВІРТУАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНОЇ СЛУЖБИ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ «ХНАДУ ТЕСА» - Волков, В. П.; Комов, П. Б.; Комов, О. Б.; Грицук, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто особливості та наведено результати організації віртуального підприємства інженерно-технічної служби автомобільного транспорту «ХНАДУ ТЕСА». Запропоновано варіант переходу структури віртуального підприємства з автоматизованого в автоматичний режим функціонування.