ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДУ РОЗРАХУНКУ ІНДУКТИВНОГО ОПОРУ СИСТЕМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ З ПОВІТРЯНИМИ ЛІНІЯМИ ЕЛЕКТРОПЕРЕДАЧІ НАПРУГОЮ 6–35 КВ - Кутін, В. М.; Кутіна, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано математичну модель для визначення індуктивного опору мережі з метою підвищення точності визначення відстані до місця пошкодження при застосуванні дистанційних методів.