Пошук можливостей фінансування інноваційної діяльності молокоперебного підприємства - Бєлінська, Н. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано: залучати всі джерела інвестування - амортизаційні відрахування, виручку від реалізації основних фондів; своєчасно сплачувати поточні податки, удосконалюючи їх складові; звільнення від податку сум доходів, які використовуються на розвиток і модернізацію виробництва; відшукувати ефективні можливості державного впливу та державного протекціонізму; запроваджувати пільгові ставки ПДВ на товари споживчого кошика, пільги на інвестиції, що використовуються - на модернізацію основного капіталу з високим рівнем спрацювання, технологічного потенціалу тощо