ВПЛИВ СУМІШІ РЕГУЛЯТОРІВ РОСТУ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ МАКУ ОЛІЙНОГО - Кур'ята, В. Г.; Поливаний, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Встановлено, що під впливом суміші препаратів підвищувалась урожайність культури за рахунок збільшення кількості коробочок і маси насіння у плодах. За дії суміші препаратів відбувалося збільшення вмісту калію та зменшення вмісту фосфору і азоту, а також зменшення вмісту цукрів і крохмалю у маковому шроті.