ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧІ З ОЦІНКИ НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНОГО СТАНУ СИСТЕМИ «ВІБРОВАНИЙ ҐРУНТОЦЕМЕНТНИЙ ЕЛЕМЕНТ—ОСНОВА» - Нестеренко, Т. М.; Марченко, В. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Наведено результати оцінювання напружено-деформованого стану ґрунтоцементних основ і фундаментів методом скінченних елементів та визначення на їх базі несучої здатності та деформативності ґрунтоцементних паль та армованих основ.