МЕТОДИКА ОЦІНКИ ТА ПІДВИЩЕННЯ ВАЛІДНОСТІ ПЕДАГОГІЧНОГО ТЕСТУ НА БАЗІ КРИТЕРІЇВ ЯКОСТІ ТЕСТУ - Городнича, К. О.; Крісілов, В. А.; Оніщенко, Т. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглядається методика підвищення валідності тесту за рахунок аналізу та зміни значень критеріїв якості контролю знань в навчальному процесі. Запропонована методика дає можливість підвищити якість перевірки знань і умінь студентів з вивченого матеріалу за певний період часу, без залучення експертів.