РОЗВИТОК НАВИЧОК ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНОГО ЧИТАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У НЕМОВНИХ ВНЗ - Мусійчук, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто основні методи навчання професійно-орієнтованому читанню на заняттях з іноземної мови у немовних ВНЗ. Наведено основні види роботи з розвитку навичок читання фахових текстів та рекомендації щодо виконання передтекстових і післятекстових вправ.