НЕЛІЙНІ СПОТВОРЕННЯ ДВОТАКТНИХ ПІДСИЛЮВАЧІВ ПОСТІЙНОГО СТРУМУ З ВИБІРКОВИМ ЗВОРОТНИМ ЗВ’ЯЗКОМ - Азаров, О. Д.; Крупельницький, Л. В.; Теплицький, М. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано нелінійні спотворення у двотактних підсилювачах постійного струму у діапазоні частот вхідного сигналу. Запропоновано підхід структурно-функціональної організації двотактних підсилювачів постійного струму, який дозволяє значно зменшити коефіцієнт нелінійних спотворень та досягти високої швидкості наростання вихідного сигналу.