ВОЛЬТ-АМПЕРНА ХАРАКТЕРИСТИКА РАДІОВИМІРЮВАЛЬНОГО МІКРОЕЛЕКТРОННОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА ВИТРАТ РІДИНИ НА ОСНОВІ БІПОЛЯРНОЇ ТРАНЗИСТОРНОЇ СТРУКТУРИ - Осадчук, В. С.; Осадчук, О. В.; Ющенко, Ю. А.; Яремішена, Н. А.; Осадчук, Я. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано використати еквівалентну схему радіовимірювального мікроелектронного пе-ретворювача витрат рідини, на основі якої отримано аналітичний вираз для розрахунку вольт-амперної характеристики частотного перетворювача витрат рідини.