КЛАСИФІКАЦІЯ РЕКОНФІГУРОВАНИХ ОБЧИСЛЮВАЛЬНИХ СИСТЕМ - Клименко, І. А.; Рудницький, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано класифікацію реконфігурованих обчислювальних систем, яка ґрунтується на сучасних тенденціях збільшення продуктивності обчислювальних систем на базі ПЛІС. На підставі запропонованої класифікації визначено поняття динамічної реконфігурації, як найперспективніша технологія проектування систем на ПЛІС. Розглянуто особливості методології часткової динамічної реконфігурації та виконано порівняльний аналіз технологічних досягнень провідних виробників ПЛІС.