ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РОБОТИ STM32F407VGT6 З .NET MF - Шевчук, Ю. В.; Проценко, Д. П.; Міхєєв, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проведено дослідження втрат швидкодії процесора STM32f407VGT6 програмованої платформи STMF4DISCOVERY з використанням .Net Micro Framework для реалізації інженерних та наукових алгоритмічних задач. Здійснено оцінку впливу кількості вихідних даних на швидкість виконання алгоритмів.