СИНТЕЗ СТРУКТУРИ СИСТЕМИ АВТОМАТИЧНОГО КОНТРОЛЮ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ СИЛОВИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ КІЛ ТЯГОВОГО ЕЛЕКТРОВОЗА - Мокін, Б. І.; Лобатюк, Ю. А.; Жуков, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Синтезовано структуру системи автоматичного контролю технічного стану силових електри-чних кіл тягового електровоза ВЛ80Р, яка дозволяє виводити на табло імовірну причину несправно-сті та пропонує метод її усунення.