АНАЛІЗ ЧИННИКІВ ЕКОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ ХЛОРОВАНОЇ ПИТНОЇ ВОДИ - Стискал, О. А.; Петрук, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто проблему хлорування питної води, зокрема, утворення побічних хлорорганічних спо-лук, які можуть проявляти канцерогенну, мутагенну та інші дії на організм людини.