МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ МЕТРОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИМІРЮВАНЬ ПАРАМЕТРІВ РУХУ ЕЛЕКТРОМОТОРІВ У СТАТИЧНОМУ РЕЖИМІ РОБОТИ - Васілевський, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано метрологічне забезпечення, що дозволяє з урахуванням міжнародних стандартів оцінювати характеристики точності вимірювань з вираження невизначеностей вимірювань в елек-тротехнічній галузі, визначати міжповірочний інтервал засобів вимірювань та забезпечує міжнародну єдність вимірювань параметрів руху електромоторів.