Вітаємо з 70-річним ювілеєм доктора технічних наук, професора, академіка Володарського Євгена Тимофійовича - колегія, Редакційна (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
20 жовтня виповнилося 70 років від дня народження Євгена Тимофійовича Володарського — доктора технічних наук, професора, почесного професора нашого університету.