Розробка газодинамічного напилювального пристрою та дослідження швидкості руху напилювальних порошкових частинок - Гайдамак, О. Л.; Савуляк, В. І.; Осадчук, А. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розроблено конструкцію газодинамічного напилювального пристрою, в якому за рахунок зміни  соплового вузла спрощено його конструкцію та забезпечено можливість регулювання параметрів напилювання. Проведено дослідження швидкості руху частинок порошку та її вплив на характеристики отриманого покриття.