Застосування пірометричної методики для візуалізації фронту СВС-горіння - Рудь, В. Д.; Самчук, Л. М.; Гулієва, Н. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто пірометричну методику дослідження процесів виготовлення пористих проникливих картриджів з використанням самопоширюваного високотемпературного синтезу. Запропонована методика дозволяє на основі обробки даних відеозапису забезпечити візуалізацію фронту горіння і визначення його теплової структури.