Кросплатформенний інтерфейс LABVIEW для мікропроцесорних систем - Проценко, Д. П.; Шевчук, Ю. В.; Дворніцький, Р. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проведено розробку та апробацію кросплатформенного інтерфейсу LabVIEW для мікропроцесорних систем, який забезпечує динамічну передачу необхідної кількості даних без впливу на основну програму функціонування мікропроцесорної системи, що дає можливість інтегрування інтерфейсу зв’язку з  LabVIEW  у вже існуючі мікропроцесорні системи