Паралельні циклічні коди - Семеренко, В. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновані складені та інтегровані паралельні циклічні коди для багатоканальних систем зв’язку з передачею різних кодових повідомлень в різних каналах. Розроблені методи кодування і декодування таких кодів на основі теорії багатоканальних лінійних послідовнісних схем. Досліджена коректуюча здатність паралельних циклічних кодів та способи її підвищення.