Комплексна оцінка кредитоспроможності підприємств-позичальників комерційним банком - Фурик, В. Г.; Калугаряну, Т. К. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано методику визначення кредитоспроможності підприємства-позичальника на основі комплексних (рейтингових) показників. Проаналізовано недоліки діючої системи оцінки кредитоспроможності та переваги застосування комплексних (рейтингових) показників.