Комп’ютерна система управління алмазним шліфуванням в умовах неповної інформації - Єнікєєв, О. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Запропоновано концепцію побудови проблемно-орієнтованої розподіленої комп’ютерної системи на основі обробки даних непрямих вимірювань. Побудовано імітаційні моделі каналів та встановлена ефективність системи.