Методика оцінювання і підвищення якості практичної підготовки студентів за технологією освоєння робітничої професії - Мокін, О. Б.; Косарук, О. М.; Слободянюк, О. В.; Мізерний, В. М.; Мокін, Б. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропонована методика оцінювання і підвищення якості практичної підготовки студентів, що створена з використанням математичної моделі у вигляді нечіткої бази знань, синтезованої нами у двох попередніх статтях для прогнозування рівня кваліфікації, яку отримає кожний студент в результаті освоєння робітничої професії.