Утворення антифрикційних мінеральних сірковмісних біопокриттів на конструкційних матеріалах - Шмаров, В. М.; Лабунець, В. Ф.; Бєлєвцев, Р. Я.; Козлова, І. О.; Присяжнюк, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Наведені результати досліджень складу, структури та триботехнічних характеристик біоплівок на конструкційних матеріалах.