Психолого-педагогічні, соціальні та економічні аспекти вибору професії випускниками шкіл - Ляховченко, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядається роль профорієнтаційної роботи в питаннях вибору майбутньої професії випускниками шкіл та приклад їх часткового розв'язування, а також психолого-педагогічні, соціальні та економічні аспекти вибору професії випускниками шкіл