Метод неперервного коригування струму зсуву нуля двотактних підсилювачів постійного струму - Азаров, О. Д.; Теплицький, М. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проаналізовано метод неперервного коригування струму зсуву нуля двотактних підсилювачів постійного струму. Оцінено ефективність запропонованого методу для зменшення струму зсуву нуля і його температурного дрейфу, а також надано рекомендації щодо реалізації генераторів компенсаційного струму.