Прогнозування доцільної кількості повторень циклічного технологічного процесу - Дубовой, В. М.; Пилипенко, І. В.; Стець, Р. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Виконано прогнозування щодо доцільної кількості повторень розгалуженого циклічного технологічного процесу, визначено оптимальний ризик та оцінено витрати на виконання операції. Показано залежність сумарного ризику, бажаного та небажаного стану операції від кількості циклів виконання. Описано застосування марковської моделі для процесу тестування програмного забезпечення.