Застосування перетворень Фур’є та вейвлет-спектрограм для ідентифікації спотворень режимів роботи розподільних мереж 0,38/0,22 кв - Лежнюк, П. Д.; Мірошник, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Виконано порівняльний аналіз застосування математичного апарату Фур’є та вейвлет-перетворень щодо ідентифікації спотворень несинусоїдальних режимів розподільних мереж 0,38/0,22 кВ. Виконано тестовий аналіз моделей сигналів, що містять різні види спотворень. Результати аналізу показали переваги вейвлет-аналізу перед Фур’є-аналізом, зокрема завдяки локалізованості вейвлетів як в часовій, так і в частотній області.