Управління якістю молока в системі антикризового управління - Безсмертна, О. В.; Шварц, І. В.; Тарасюк, Н. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглянуто особливості постачання молочної сировини на переробні підприємства. Виявлено вплив кризового стану в країні на показники якості молока. За результатами аналізу побудовано мо-дель антикризового управління якістю молока.