Рослинна біомаса — перспективна сировина для отримання синтетичних рідких палив - Романюк, О. І.; Ощаповський, І. В.; Шевчик, Л. З. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проаналізовано літературні джерела з проблем переробки відходів рослинних матеріалів у пальне. Показано перспективність процесів каталітичного піролізу для утилізації рослинної біомаси та отримання синтетичних рідких палив.