Розвиток «soft skills» у студентів — один з важливих чинників працевлаштування - Коваль, К. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Обґрунтовано актуальність здобуття студентами «soft skills», запропоновано класифікацію «м’яких» навичок та механізми їх опанування студіюючою молоддю.