Вплив точності виготовлення литої заготовки деталі на кількість переходів та трудомісткість механічної обробки - Дусанюк, Ж. П.; Дерібо, О. В.; Моргун, І. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проведено порівняльне дослідження доцільності використання поширених способів виготовлення литої вихідної заготовки деталі з метою забезпечення необхідної точності найвідповідальніших поверхонь з точки зору зменшення трудомісткості їх подальшої механічної обробки.