Система керування гідропривода стрічкового конвеєра зі змінним навантаженням - Поліщук, Л. К.; Коваль, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Проаналізовано відомі технічні рішення пристроїв керування, які застосовують у машинах різного технологічного призначення зі змінним робочим навантаженням, визначено основні напрямки розробки нової системи керування, сформовано вимоги до її функціональних характеристик. Наведено конструктивну схему запропонованої авторами системи керування, а також основні співвідношення, що дозволяють виконати її конструювання.