Технологія отримання тонких термопарних дротів та оптичні дослідження їх поверхні - Огородніков, В. А.; Співак, О. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Приведені результати розрахунку технологічних маршрутів волочіння тонких (" 100 мкм) дротів з термопарних сплавів, виконані на основі феноменологічної теорії деформування, та експериментальних досліджень поверхні мікродротів, виготовлених за запропонованим методом.